Формация за народни танци и хора „Баядери“ за Вашия празник!

Posted on Posted in Uncategorized

Предлагаме Ви един още по-весел и незабравим празник с българските народни танци и хора, народна музика и песни, с пъстроцветните фолклорни костюми, с българския дух и традиция.
Професионални изпълнители ще бъдат с Вас и Вашите желания!

Индивидуални ускорени уроци по народни танци за всички, на които им предстои сватва или друг вид тържество, а не са убедени в своите танцови способности. Клуб за народни танци и хора„БАЯДЕРИ” предлага индивидуални курсове и уроци или включване в групово занимание.
С помощта на нашите хореографи, Вие за кратко време ще можете да усвоите всичко необходимо от народните танци и хора, за да имате самочувствие да поведете хорото и да превърнете празника си в още по – весел и незабравим!
За тези които искат да се забавляват заедно със своите колеги за няколко дни или само няколко часа, школата на клуб „БАЯДЕРИ” предлага фирмени курсове и уроци по народни танци и хора. Организирайте забавен Team Building с нас от клуб „БАЯДЕРИ”, който може да се проведе в залата на клуба или на място определено от фирмата.
Клуб за народни танци и хора „БАЯДЕРИ” предлага и организирането на обучителни семинари. Заповядайте при нас и усетете удоволствието от народните танци и хора!!! За информация – 0889 662 773; 0888 622 909.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *